Concept - Wine Bar


Robuuste, chique en internationaal, voeg deze woorden samen en je krijgt The Wine House een trendy concept; Wine Bar, proeflokaal en wijnwinkel.

The Wine House biedt een dynamische en levendige ervaring voor jong en oud. De mix van een indrukwekkende menukaart, goede sfeer en uitstekende kwaliteit maakt deze wine bar tot een unieke ervaring in plaats van een 'simpele' avond uit. Het concept richt zich dan ook op de doelgroep die lekker wil genieten van heerlijke wijnen met de perfecte hap ernaast. Maar ook voor een proeverij (Groepen en of evenementen) kunt u bij ons terecht in ons proeflokaal waar wij u mee nemen in onze wijnwereld en wij u alle mogelijke wijn en spijzen laten proeven.

En drinkt u nu de lekkerste wijn in onze wine bar of bij ons proeflokaal dan regelen wij dat met onze wijn winkel (ook online) dat deze wijnen ook bij u thuis beschikbaar zijn.

 

The Wine House is toegankelijk voor alleen een drankje, hapje of echt een avondje uit, zeven dagen per week van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. 

 

Dankzij dit unieke en veelzijdige concept onderscheidt dit zich van de andere horeca concepten. Het concept spreekt een brede nationale en internationale markt aan en wij proberen hiermee de drempel voor onze gasten zo laag mogelijk te houden maar hen wel een culinaire beleving ten top te kunnen geven.

 

 Op de wijn kaart zijn zowel wijnen van de oude wereld als de wijnen van de nieuwe wereld te vinden. En uiteraard een brede selectie wijnen vanaf de instap tot de grand cru’s.

Onze gerechten baseren wij op onze wijn-spijs combinatie, dit presenteren wij zowel volgens het 'shared dining’-principe als ieder zijn eigen bordje.

 

Het hart van de zaak is onze bar om zoveel mogelijk interactie met de gast te kunnen hebben en een echte (wijn) beleving aan onze gasten te kunnen geven.

The Wine House is een Wine Bar waarbij service en gezelligheid centraal staat, de lichten gedimd worden, en de muziek zorgt voor extra beleving.

 

The Wine House